Məlumat

Əvvəl / Sonrakı: Çardaq studiyasında məkanı optimallaşdırmaq

Əvvəl / Sonrakı: Çardaq studiyasında məkanı optimallaşdırmaq

Qulaqlar altında yerləşən bu Lyonnais studiyasında boşluqlar nə optimallaşdırılmış, nə də ayrılmamışdır. Buna görə sahiblər bölgədəki daxili dizayner, dekorator və rəng dizayneri Marion Lanoeni çağırdılar. Bu saytın məhdudiyyətləri açıqca yamaclar idi, eyni zamanda mənzilin beşinci mərtəbədə lift olmadan yerləşməsidir! Şüşə damın və açıq şüaların cazibəsi açıq şəkildə qorunub saxlanılıb, lakin studiya daha müasir üslubda tamamilə yenilənib. Bu iki aylıq işin fərqli mərhələlərini kəşf edin. Sahə:Studiya 30m² Büdcə: Tam təmir üçün 17,000 € HT

Məkanı tamamilə yenidən dizayn edin


Əvvəl: Məkan optimallaşdırılmadı, delimitasiya və çox az saxlama yox idi. Marion Lanoë daha çox yaşayış sahəsi əldə etmək üçün səthin dizaynını yenidən nəzərdən keçirməli idi. Mənzil atipikdir, çünki qulaqların altında yerləşdiyimiz üçün yerin cazibəsini vurğulamalı olduq.
Sonra: Geniş dam örtükləri maksimum işıq verir. Məkanı daha da böyütmək üçün memar divarlarındakı açıq rəngləri seçdi.
Sarı tüklər bütün enerjini verir.

Bir otaqda iki istifadə

Əvvəl: İşləmək və yatmaq üçün boşluq arasında məhsuldar olmaq və ya əksinə istirahət üçün optimal olmayan bir yer ayrılmadı.

Sonra: Fəaliyyətləri rasionallaşdırmaq üçün oturma otağının yuxu sahəsini vizual olaraq təyin etmək üçün kiçik bir divar inşa edilmişdir. Qonaq otağı tərəfində qonaqlar yeni mebel, bir Habitat divan və Cənablar Dizaynerlər qəhvə masaları ilə qonaq qəbul edə bilərlər.
Otaq kiçik, lakin xoş, qonaqpərvər və ərköyündür. Ofis sahəsi, studiyanın girişində, gözəl Eames ilhamlanan kreslo ilə köçürüldü və quraşdırıldı.

Kiçik, lakin modul bir mətbəx


Əvvəl: Dinamiklərin altındakı yeri sahiblərə müxtəlif cihazları düzgün quraşdırmağa imkan vermədi. Buna görə mətbəx istifadəsi olduqca mürəkkəb idi, xüsusən nahar və ya şam yeməyi üçün xüsusi yer yox idi.
Sonra:Mətbəx tamamilə yenilənib. Yemək üçün modul olmaqla yanaşı daha çox işləkdir, saxlama sahəsi çoxdur. Kiçik uc: məkanı daha da optimallaşdırmaq üçün induksiya qurğusu masaya birləşdirildi.

Təmirli vanna otağı


Əvvəl: Hamam tamamilə ağ idi, bu da çox müasir deyildi. Stil dəyişdirmək və əsl makiyaj əldə etmək üçün yenilənməlidir!
Sonra:Banyo tamamilə yenidən quruldu, yeni bir duş və antrasit boz bir boşluq vahidi var. Divarlara ağ mozaika qoyuldu və yerə boz plitələr qoyuldu. Marion Lanoë - // www.lanoemarion.com/