Digər

Əvvəl / sonra: Müasir bir mətbəx genişləndirmək

Əvvəl / sonra: Müasir bir mətbəx genişləndirmək

Böyük və qarışıq bir ailənin başında, altıncı zirzəmidə yerləşən bu Lyonnais mənzilinin sahibləri hər kəsin yemək, işləmək, qəzetlərini oxumaq və qazana biləcəyi geniş mətbəx, keçid və yaşayış yeri xəyal edirdi. ev tapşırığı etmək. Tələbini ödəmək üçün köhnə müasir mətbəxi böyütmək və mərkəzi ada yaratmaq qərarına gələn Sylvain Perillat'ı çağırdılar. Şəkillərdəki yerləri kəşf edin!

Rahat bir mətbəx yaratmaq üçün iki otağı birləşdirin


Əvvəl: Başqa olmaq, bəzən sadəcə pomada toxunma və ya gözlərdə bir az tuş. Həqiqətən dəyişmədən hər şeyin dəyişdiyi bu kiçik mətbəx üçün eynidir! Əvvəlcə, buna görə: Espace Contemporain tərəfindən hazırlanmış kiçik bir müasir mətbəx - regional aşpaz və qonşu uşaq otağı. Qarışıq bir ailə üçün çox praktik deyil! Buna görə sahiblər SP Memarlıq agentliyindən Sylvain Perrilat'ı bu iki sahəni tamamilə yenidən düşünməyə çağırdılar. Məqsəd: divarın bir hissəsini və orijinal mətbəx elementlərinin böyük bir hissəsini saxlayarkən bir hissəni yıxmaq və köhnə otağın səthini bərpa etmək.

Ümumi bir ip kimi mərkəzi bir ada


Sonra: Sahiblər tərəfindən bəyənilən bu cüzi yaşayış sahəsini yaratmaq üçün memar, mərkəzi bir adanın üstünlüyünü istifadə etdi ki, ailə asanlıqla onun ətrafında gəzə bilsin və beləliklə həqiqətən otaqda yaşasın. Bu bir laminat bitmiş və ağ rəngə boyanmışdır. Ada qismən köhnə mətbəxdən düzəldilmiş və yenidən istifadə edilən hündür elementlərdən ibarətdir. İki orijinal hissə arasındakı səviyyə fərqlərini kompensasiya etmək üçün döşəmə əvvəlcədən yenidən düzəldilmişdir. Sonuncu akustik bir problemi həll etmək üçün vahid parket örtülmüşdü.

Xoş və canlı bir mətbəx


Sonra: Layihənin məhdudiyyətlərindən biri də təbii işığı emal etmək idi. Beləliklə, bu funksional mətbəx yaratmaq üçün yaşamaq xoş və cütün istədiyi işıqda yuyunmaq üçün memar bir şüşə bölməyə üstünlük verdi. Bu, mətbəxə bitişik giriş salonuna maksimum işıq gətirməyə imkan verir. Evin ideal bir sahibi olmağına icazə vermək üçün Sylvain Perrilat ağ rəngli ağacdan hazırlanmış şüşə dam üçün seçim etdi. Nəhayət, hamısını standartlaşdırmaq üçün, iki səviyyəli işıqlandırma əldə etmək üçün saxta tavan yaradılmış, işıq lampaları və dekorativ asma qoyulmuşdur.
Sylvain Perrilat, SP Memarı