Şərh

Əvvəl / Sonradan: Gölgeli bir açıq yer yaradın

Əvvəl / Sonradan: Gölgeli bir açıq yer yaradın

Yaz aylarında, temperatur həddindən artıq qalxdıqda və günəş şüaları aqressivləşəndə ​​bağçanızdan zövq almaq həmişə asan deyil. Bağçasında kölgə qalmayan bu yaraşıqlı kənd evi üçün vəziyyət belədir: bütövlükdə tərtibini yenidən nəzərdən keçirmək istəyən sahiblər xarici dizayn agentliyi Slowgarden-dən qorunan bir məkan təsəvvür etməyə çağırdılar. istirahət və yeməyə həsr olunmuş günəş işığı. Həqiqi bir əlavə "otaq", böyük bir xüsusi pergola bir neçə həftə içində yaradıldı: indi ailə və dostlarını sevincli və paylaşım anları üçün qarşılayır!

Bağı A-dan Z-ə dəyişin


əvvəl : bağ demək olar ki, vəhşi vəziyyətdə, bitki anarxik şəkildə böyüyür. Bağ tərəfini hovuz sahəsindən ayıran yaraşıqlı divar divarından başqa heç bir dəyişiklik edilmədi. Hamısı qarışıqdır və açıq yemək üçün zəruri olan kölgəli yerdən yararlanmır.
sonra : Sahibləri evlərinə bitişik bu böyük bağa bir can vermək istəyirlər. Slowgarden agentliyinin memarlarına müxtəlif istəklərini təqdim etdikdən sonra yemək bölgəsini məhdudlaşdıracaq bir taxta pergola quraşdırmağı təklif edirlər. Bu açıq açıq yemək otağı sahiblərinin sevdiyi geniş masalar üçün, eyni zamanda günortadan sonra oxumaq və dincəlmək üçün istirahət etmək üçün nəzərdə tutulmuşdur.

Dərzi iş


Xarici armaturalarda ixtisaslaşmış Slowgarden dizayn bürosu, nizamsız ərazi ilə əlaqəli məhdudiyyətləri tam bilir və təbii və ya inşa edilmiş mövcud mühitdən ən yaxşı şəkildə istifadə etməyi bilir. Buna görə Marsel agentliyinin memarları bağçanın ətrafındakı divarları taxta terasın təməllərini delimitasiya etmək üçün istifadə etməyə qərar verdilər. Sonuncu biraz yüksəklikdə yerləşdirilib ki, yağış yağanda su maneəsiz boşalsın. Möhtəşəm bir sıra düzülmüş geniş bir bej kətan ilə örtülmüş, bağça açıq qaldıqda, terras günəş şüalarından qorunur. Divarlara bitişik olan ağaclar pergolanın üstündəki kölgəni möhkəmləndirmək üçün saxlanılır və təzə və bitki kimi bir atmosferin yayılmasına kömək edir.

Mebelləri mövcud mühitə uyğunlaşdırın



Bütün mebel elementləri, sahiblərin istəklərinə uyğun olaraq agentlik tərəfindən hazırlanmışdır. İstirahət və tətil günlərində ailələrini və dostlarını qonaq edəcək böyük bir masa istədilər. Masa / dəzgah dəsti tamamilə ağacdan hazırlanmışdır və sanki sehrlə yerdən qalxır. 12 qonaq qəbul edə biləcək bu gözəl yemək sahəsi, pergola çox təbii bir toxunuş verən saman asqıları ilə doldurulmuşdur. Zen üslubu, döşəməsi havaya qarşı dayanmaq və bütün il boyu kənarda qalmaq üçün xüsusi hazırlanmış bir çarpayıya dəvət olunan asma yataq ilə tamamlanır.

Sulu yaşıllıqların ortasında səmimi bir yer


Bağ indi qurulmuşdur və sahiblərinə istirahət üçün əlverişli bir real kölgəli bir sahə təqdim edir. Ev və hovuz arasındakı strateji yerləşmə, sakinlərə günün istənilən vaxt sığınmağa və 100% bağçadan ləzzət almağa imkan verir! Slowgarden